9 Haziran Dünya Akreditasyon Günü Eğitimde Akreditasyon Süreçleri Üzerine Söyleşi Gerçekleştirildi.

Fakültemiz kış bahçesinde “9 Haziran Dünya Akreditasyon Günü Eğitimde Akreditasyon Süreçleri Üzerine” konulu söyleşi HEPDAK Başkanı Prof. Dr. Dilek ÖZMEN moderatörlüğünde , HEAK Başkanı Prof. Dr. Gülseren KOCAMAN, HEAK üyesi Prof. Dr. Hülya OKUMUŞ ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nadiye ÖZER, Dekan Yardımcıları, akademik ve idari personelin katılımıyla gerçekleştirildi. Söyleşi de Hemşirelik Bölümü akreditasyon hazırlık… Okumaya devam et 9 Haziran Dünya Akreditasyon Günü Eğitimde Akreditasyon Süreçleri Üzerine Söyleşi Gerçekleştirildi.

Hemşirelik Bölümü’nde Mezuniyet Coşkusu

Hemşirelik Bölümü 19. dönem mezunlarını verdi.

9 Haziran Dünya Akreditasyon Günü’nde Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü’nün de içinde bulunduğu 6 programa Akreditasyon Belgeleri YÖKAK Başkan Vekilinin de katıldığı tören ile akreditasyona onay veren derneklerin temsilcileri tarafından takdim edildi.

9 Haziran Dünya Akreditasyon Günü amacıyla “Yükseköğretimde Kalite Kültürü ve Akreditasyon” konulu konferans, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Prof. Dr. Erdoğan Büyük Kasap Kongre Merkezi’nde Yüksek Öğretim Kalite Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Mustafa Çufalı,  Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ali Ercan Ekinci, Prof. Dr. Âdem Başıbüyük, Prof. Dr. Çağrı Çırak, ilgili… Okumaya devam et 9 Haziran Dünya Akreditasyon Günü’nde Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü’nün de içinde bulunduğu 6 programa Akreditasyon Belgeleri YÖKAK Başkan Vekilinin de katıldığı tören ile akreditasyona onay veren derneklerin temsilcileri tarafından takdim edildi.