Fakültemizde Akademik ve Kariyer Danışmanlık Etkinlikleri kapsamında ” Akran mentörlüğünde öğretim elemanı sorumlulukları” konulu çevirim içi etkinlik düzenlendi. Hacettepe Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Öğretim Üyesi Seher BAŞRAN AÇIL’ın konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte Mentör, menti, mentör ve menti sorumlulukları, Hacettep Mentörlük Uygulma Örneği anlatıldı. Farklı üniversitelerden öğretim elemanlarının da yer aldığı etkinliğe 61 kişi katıldı. 34 kişinin… Okumaya devam et “Akran Mentörlüğünde Öğretim Elemanı Sorumlulukları” konulu çevirim içi etkinlik düzenlendi.

“Web 2.0 Araçlarının Eğitimde Kullanımı” konulu etkinlik düzenlendi.

Fakültemiz Ölçme Değerlendirme Komisyonu tarafından Öğretim Elemanı profesyonel Gelişimi kapsamında “Web 2.0 Araçlarının eğitimde kullanımı” konulu etkinlik düzenlendi. Etkinliğe 31 öğretim elemanı katıldı. Öğretim elemanları Mentimeter, Kahoot, Lumi, wordart Web2.0 araçlarının kullanımını uygulama yaparak öğrendiler.

“Aktif Öğrenme İlke ve Yöntemleri” konulu etkinlik düzenlendi.

Fakültemiz Ölçme Değerlendirme Komisyonu tarafından Öğretim Elemanı profesyonel Gelişimi kapsamında “Aktif Öğrenme İlke ve Yöntemleri” konulu etkinlik düzenlendi. Etkinliğe 34 öğretim elemanı katıldı. Konuşma halkası, Büyük grup tartışması, Zihin yürüyüşü yöntemi ve Görüş geliştirme aktif öğrenme yöntemlerini öğretim elemanları uygulama yaparak öğrendiler.

“WEB 2.0 ARAÇLARININ EĞİTİMDE KULLANIMI”

“AKRAN MENTÖRLÜĞÜNDE ÖĞRETİM ELEMANI SORUMLULUKLARI”

“AKTİF ÖĞRETİM İLKE YÖNTEMLERİ”