“AKRAN MENTÖRLÜĞÜNDE ÖĞRENCİ SORUMLULUKLARI”

HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ 4.SINIF ORYANTASYON PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sağlık Bilimleri Fakültesi 4. sınıf öğrencileri için 04.10.2023 tarihinde düzenlenen oryantasyon programına 89 öğrenci katılmıştır. Dr. Öğr. Üyesi Sayın Handan AYDIN KAHRAMAN’ın sunuculuğunu yaptığı program saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlamıştır. Programda açılış konuşmasını Fakülte Dekanı Prof. Dr. Sayın Nadiye ÖZER yapmış ve ardından 21. Yüzyıl Becerileri ile Hemşirelik… Okumaya devam et HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ 4.SINIF ORYANTASYON PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ 2.ve 3. SINIF ORYANTASYON PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sağlık Bilimleri Fakültesi 2. Ve 3. sınıf öğrencileri için 05.10.2023 tarihinde düzenlenen oryantasyon programına 150 öğrenci katılmıştır. Öğr. Gör. Selen ÖZDEMİR’in sunuculuğunu yaptığı, tek oturumda gerçekleştirilen program saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlamıştır. Programda açılış konuşmasını Fakülte Dekanı Prof. Dr. Sayın Nadiye ÖZER yapmıştır. Açılış konuşmasının ardından Sağlık Bilimleri… Okumaya devam et HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ 2.ve 3. SINIF ORYANTASYON PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.