3-9 KASIM ORGAN BAĞIŞI HAFTASI ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Kültürel etkinlikler kapsamında Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi iş birliğiyle düzenlemiş olduğum ‘’3-9 Kasım Organ Bağışı’’ haftasında 3 Kasım’da Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde, 9 Kasım’da Tıp Fakültesi’nde Organ Bağışı Stantı açılmış bilgilendirmeler yapılarak 15 bağış alınmış, yaklaşık 500 kişiye bilgilendirme yapılmıştır.

Üniversitemiz Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül törenine Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Prof. Dr. Çağrı Çırak, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. M. Cihat Özgenel, sporcular ve üniversite personeli katıldı. Erkekler kort tenisi turnuvasında Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğretim elemanı … Okumaya devam et Üniversitemizde Cumhuriyetin 100. Yılı Kapsamında Düzenlenen Spor Müsabakalarında Fakültemiz Öğretim Elemanları Dereceye Girdi.