14 Kasım Dünya Diyabet Günü Etkinliği Gerçekleştirildi.

Toplumsal Katkı Faaliyetleri kapsamında Halk Sağlığı Hemşireliği Anabilim Dalı öğretim elemanları Öğr. Gör. Ebru BOZCU ve Öğr. Gör. Selen ÖZDEMİR tarafından planlanan etkinlik Sağlıklı Yaşam Kulübü Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Handan AYDIN KAHRAMAN’ın iş birliği ile 14.11.2023 tarihinde Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Dünya Diyabet Günü kapsamında toplumdaki bireylere… Okumaya devam et 14 Kasım Dünya Diyabet Günü Etkinliği Gerçekleştirildi.

TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI

ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERLE KÜLTÜRLERARASI ETKİLEŞİM ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

14.11.2023 tarihinde Başöğretmen Salonunda, Sağlık Bilimleri Fakültesi uluslararası öğrencilerinin diğer öğrencilerle etkileşimini sağlamak, kendi kültürlerini tanıtmak amacıyla öğrenci gelişimine yönelik kültürel etkinlik gerçekleştirildi. Programa Sağlık Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nadiye ÖZER, Dekan Yardımcıları, Fakülte Öğretim Elemanları ve öğrenciler ile Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Emrah ÖZBAY ve Uluslararası Erasmus Öğrenci Koordinatörü Öğr. Gör.… Okumaya devam et ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERLE KÜLTÜRLERARASI ETKİLEŞİM ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

14 Kasım Dünya Diyabet Günü münasebetiyle Pozifit Beslenme Kulübü öğrencileri ve Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim elemanlarının katılımıyla, farkındalık oluşturmak amacıyla “mavi giyinerek Mavi Halka” etkinliği gerçekleştirildi. Uluslararası Diyabet Federasyonu tarafından 2023 yılının teması “Diyabet Riskinin Bilinmesi “ olarak belirlenmiştir. Diyabet ve diyabet riskleri( -Diyabet tanısı almış anne, baba veya kardeşin olması, -45 yas üstünde olmak… Okumaya devam et 14 Kasım Dünya Diyabet Günü’nde Mavi Giyinip Mavi Halka Oluşturularak Farkındalık Etkinliği gerçekleştirildi.

15-22 KASIM DÜNYA BASINÇ YARASI FARKINDALIK HAFTASI