“Sağlıklı Kadın, Sağlıklı Gelecek” etkinliği gerçekleştirildi.

Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında Topluma Eğitim proje alanı “Sağlıklı Kadın, Sağlıklı Gelecek” projesi için Proje Danışmanı Doç.Dr. Sevinç KÖSE TUNCER, eğitime destek veren Arş.Gör. İltifat Hümeyra DİNÇ, Proje Yürütücüsü öğrenciler Yıldız ŞIK, Dilan DEMİRHAN, Ceylan KILIÇ ve İlknur GİRİŞEN önderliğinde Fakültemiz Beslenme Diyetetik Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Hilal ŞAHİN tarafından 26 Nisan 2024 tarihinde… Okumaya devam et “Sağlıklı Kadın, Sağlıklı Gelecek” etkinliği gerçekleştirildi.

Hemşireliği Güçlendirme Proje Ekibi Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ufuk KUYRUKLUYILDIZ’ ı ziyaret etti. Ziyarette Hemşireliği Güçlendirme proje grubunun planladığı “Yeni Mezun Güçlendirme Söyleşileri” kapsamında 2 Mayıs 2024 tarihinde Dokuz Eylül Üniversitesinden konuşmacı olarak Orhan OCAK’ın katılacağı @nurseturkey “Hemşirelikte Kariyer ve Sosyal Medya” konulu söyleşiye yakın zamanda atanan… Okumaya devam et Hemşireliği Güçlendirme Proje Ekibi Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ufuk KUYRUKLUYILDIZ’ ı ziyaret etti.

“Stres Yönetimi” eğitim etkinliği gerçekleştirildi.

Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında Topluma Eğitim proje alanı “Güçlü Kadın, Güçlü Toplum” projesi için Proje Danışmanı Doç.Dr.Sevinç KÖSE TUNCER ve Proje Yürütücüsü öğrenciler Hasan YILMAZ ve Zilan YEGİN önderliğinde fakültemiz öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Şeyda MEMİŞ tarafından 26 Nisan 2024 tarihinde Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası’na bağlı kadın girişimcilere “Stres Yönetimi” eğitim etkinliği gerçekleştirilmiştir.… Okumaya devam et “Stres Yönetimi” eğitim etkinliği gerçekleştirildi.

Halk Sağlığı Hemşireliği Dersi Uygulaması kapsamında Fakültemiz Hemşirelik Bölümü öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Ebru BOZCU ve Öğr. Gör. Selen ÖZDEMİR tarafından Hemşirelik Bölümü 3. sınıf öğrencileriyle 26 Nisan 2024 tarihinde Erzincan Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Atık Su Arıtma Tesisi’ne kurum ziyareti yapılmıştır. Erzincan Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi Sorumlusu Yüksek Kimya Mühendisi Hakan BOZ öğrencilere… Okumaya devam et Halk Sağlığı Hemşireliği Dersi Uygulaması kapsamında Erzincan Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Atık Su Arıtma Tesisi’ne kurum ziyareti gerçekleştirildi.