Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü ev sahipliğinde, KEPAN Derneği, Türkiye Diyetisyenler Derneği ve Erzincan İl Sağlık Müdürlüğü-EBYÜ Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi işbirliği ile “Klinik Nütrisyonunun Mihenk Taşları-III” konulu Multidisiplinler Bakış Açısıyla Klinik Nütrisyon Sempozyumu düzenlendi. Sempozyum Erzurum, Sivas, Bayburt, Gümüşhane, Malatya, Van, Bingöl, Trabzon, Tokat ve Samsun… Okumaya devam et “Klinik Nütrisyonunun Mihenk Taşları-III” konulu Multidisiplinler Bakış Açısıyla Klinik Nütrisyon” Sempozyumu düzenlendi.