9 Haziran Dünya Akreditasyon Günü Eğitimde Akreditasyon Süreçleri Üzerine Söyleşi Gerçekleştirildi.

Fakültemiz kış bahçesinde “9 Haziran Dünya Akreditasyon Günü Eğitimde Akreditasyon Süreçleri Üzerine” konulu söyleşi HEPDAK Başkanı Prof. Dr. Dilek ÖZMEN moderatörlüğünde , HEAK Başkanı Prof. Dr. Gülseren KOCAMAN, HEAK üyesi Prof. Dr. Hülya OKUMUŞ ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nadiye ÖZER, Dekan Yardımcıları, akademik ve idari personelin katılımıyla gerçekleştirildi. Söyleşi de Hemşirelik Bölümü akreditasyon hazırlık sürecine ilişkin paylaşımlarda bulunuldu. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nadiye ÖZER, Hemşirelik Bölümü  akreditasyon sürecine katkıda bulunan akademik ve idari personele teşekkür belgelerini takdim etti.