“Akran Mentörlüğünde Öğretim Elemanı Sorumlulukları” konulu çevirim içi etkinlik düzenlendi.

Fakültemizde Akademik ve Kariyer Danışmanlık Etkinlikleri kapsamında ” Akran mentörlüğünde öğretim elemanı sorumlulukları” konulu çevirim içi etkinlik düzenlendi. Hacettepe Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Öğretim Üyesi Seher BAŞRAN AÇIL’ın konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte Mentör, menti, mentör ve menti sorumlulukları, Hacettep Mentörlük Uygulma Örneği anlatıldı. Farklı üniversitelerden öğretim elemanlarının da yer aldığı etkinliğe 61 kişi katıldı. 34 kişinin eğitim sonrası katıldığı değerlendirme anketi sonucunda katılımcıların %85.3’ü eğitim kapsamını yeterli bulduğunu, %91’i eğitimin düzenlenmesinden memnun kaldıklarını belirtti.