HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ 2.ve 3. SINIF ORYANTASYON PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sağlık Bilimleri Fakültesi 2. Ve 3. sınıf öğrencileri için 05.10.2023 tarihinde düzenlenen oryantasyon programına 150 öğrenci katılmıştır. Öğr. Gör. Selen ÖZDEMİR’in sunuculuğunu yaptığı, tek oturumda gerçekleştirilen program saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlamıştır. Programda açılış konuşmasını Fakülte Dekanı Prof. Dr. Sayın Nadiye ÖZER yapmıştır. Açılış konuşmasının ardından Sağlık Bilimleri Fakültesinin kurumsal, akademik ve öğrenci işlerinin işleyişi hakkında Öğr. Gör. Sayın Ebru BOZCU tarafından sunum yapılarak bilgilendirme sağlanmıştır. Prof. Dr. Sayın Nadiye ÖZER’in Program Akreditasyonu ve Kurumsal Akreditasyonda Öğrenci Rolü konulu sunum ile akreditasyon konusunda bulunduğumuz konum, olmamız gereken konum, kaygı ve zayıflıklarımız tartışılmış ve bu noktada öğrencilerden beklentilerin neler olduğu vurgulanmıştır. HEPDAK değerlendirme komisyonunda görev almaya hak kazanan öğrencimiz Anıl Sevgi’ye kurum adına teşekkür edilerek bu süreçteki deneyimlerini paylaşması sağlanmıştır. Ardından Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube’nin katkısı ile bağımlılık ve bağımlılıkla mücadele konulu sunumda öğrencilere önemli mesajlar verilmiştir.
Programa Öğr. Gör. Sayın Ebru BOZCU’nun Eğitimde Sürdürülebilir Kalkınma konulu sunumu ile devam edilmiştir. 2. Ve 3. Sınıf Öğrenci Danışmanlarının taktimi dernek ve kulüp tanıtımlarının ardından Beslenme ve Diyetetik Bölümü 4. Sınıf öğrencisi İrfan GÖĞDENİZ’in gitar eşliğinde seslendirdiği güzel şarkılarla program tamamlanmıştır.
Program bitiminde öğrencilerden alınan geribildirime 128 öğrenci katılmış ve oryantasyon programının içeriğine ve amacına uygunluğundan; öğrencilerin % 55.5’ü memnun olduğunu, % 21.1’i çok memnun olduğunu belirtmiştir.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email