2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Paydaş Ziyaretlerimizden: Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer KARTAL’a Ziyaretimizden

Fakültemiz dekan ve dekan yardımcıları Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Hacı Ömer KARTAL’ı hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Beslenme ve Diyetetik ve Hemşirelik Bölümü uygulama alanlarında önemli paydaşlarından biri olan İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyarette fakülte dekanı Prof. Dr. Nadiye ÖZER, yakın bir zamanda gerçekleştirilmesi düşünülen dış paydaş toplantısı için İl Milli Eğitim Müdürlüğünden bir temsilcinin katılım sağlaması, uygulama alanları ile ilgili geri bildirimleri ve fakülteden beklentilerinin bilinmesinin iş birliğini güçlendirme noktasında önemli olduğunu belirterek; İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Hacı Ömer KARTAL’a işbirlikçi yaklaşımları için teşekkür etti.