Fakültemiz Dekanı ve Dekan Yardımcıları Erzincan Valisi Sayın Doç. Dr. Hamza Aydoğdu’yu makamında ziyaret ettiler.

Fakültemiz Dekanı ve dekan yardımcıları Erzincan Valisi Sayın Doç. Dr. Hamza Aydoğdu’yu makamında ziyaret ettiler. Ziyaretlerinde 2023-2024 Bahar Dönemi’nde Hemşirelik ve Beslenme ve Diyetetik Bölümlerinde Topluma hizmet uygulamaları kapsamında toplumun öncelikli sağlık sorunlarına yönelik planladıkları eğitim etkinlikleri ve projeleri açıkladılar. Erzincan Valisi Sayın Doç. Dr. Hamza Aydoğdu toplum yararına düzenlenecek yerel dinamikleri harekete geçirecek etkinlik ve projeleri her zaman desteklediklerini açıkladı. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Nadiye ÖZER, destekleri için teşekkür etti.