Erzincan Vali Yardımcısı Sayın Yusuf İZCİ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı’na iadeyi ziyarette bulundu. Ziyarette Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdürü İsmail ESMEK de yer aldı. Ziyarette, daha önce valilikte gerçekleştirilen ziyarette sözü edilen Hemşirelik Bölümü’nde bu yıl ilk kez yürütülecek olan Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi dışında Bahçe Bakımı ve  Seracılık Seçmeli Dersleri ve Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nün sürdürülebilir beslenme temalı proje fikri üzerine istişarede bulunuldu. Erzincan Vali Yardımcısı Sayın Yusuf İZCİ topluma hizmet kapsamında gerçekleştirilebilecek etkinlikler ve projeler için öncelikle işbirliği yapılabilecek sektör temsilcisi dış paydaşlarla buluşmanın sağlanması konusunda fakülte yönetimini destekleyeceği, Valilik tarafından yürütülen projeler içinde nasıl işbirliği olabileceğinin Valilik Proje Ofisi ile görüşülerek kararlaştırılması önerisinde bulundu. Nazik ziyaretleri ve destekleyici yaklaşımları için Fakültemiz adına Erzincan Vali Yardımcısı Sayın Yusuf İZCİ’ye teşekkür ediyoruz.