“Hemşirelik Eğitimi Kalitesi ve Hemşireliğe Yatırım” Webinarı gerçekleştirildi.

12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası münasebetiyle 16 Mayıs 2024 tarihinde “Hemşirelik Eğitimi Kalitesi ve Hemşireliğe Yatırım” Webinarı gerçekleştirilmiştir. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nadiye ÖZER’in moderatörlüğünde Hemşirelik Eğitimi Ulusal Akreditasyon Kurulu (HEAK) Başkanı Prof. Dr. Gülseren KOCAMAN’ın konuşmacı olarak katıldığı programda 2024 ICN Teması: Bakımın Ekonomik Gücü doğrultusunda sağlık hizmetlerinin etkinliğini artırmak ve ekonomik maaliyetlerin azalması için hemşirelik eğitimine yatırım yapılmasının önemi, hemşirelik eğitiminin niteliğini ve kapasitesini artırmak için küresel stratejik yönergeler, müfredat iyileştirmeleri, akredite kurumların hemşirelik eğitiminde yeri ve öneminden söz edilmiştir. Gerçekleştirilen webinara 200’ü aşkın öğrenci, farklı kurumlardan öğretim elemanları, eğitim hemşireleri katılmıştır.