Staj Seferberliği Başvuruları

“Cumhurbaşkanlığı Staj Seferberliği” kapsamında staj hakkı kazanan öğrencilerimiz, Staj Formu ve Staj Sözleşmesini doldurarak Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığına başvurmaları gerekmektedir.

Not 1: Staj Koordinatörü Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Kadir ÇEBİ

Ayrıca, Devam Çizelgesinin staj tamamlandıktan sonra en geç 5 (beş) iş günü içinde staj yapılan kurum/kuruluş veya öğrenci tarafından Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığına elden teslim edilmesi gerekmektedir.

Staj süresi 20 iş günü (hafta sonu ve resmî tatiller hariç) ile sınırlıdır ve stajın 2023-2024 bahar dönemi yarıyıl sonu sınavları bitimini takip eden ilk iş günü ile 2024-2025 güz dönemi ders başlama tarihinden önceki son iş günü tarihleri arasında tamamlanacak şekilde yapılması gerekmektedir.

  1. sınıf öğrencileri Cumhurbaşkanlığı Staj Seferberliğini kazanmaları durumunda yarıyıl sonu sınavları bitiminde Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığına mezuniyet işlemlerinin ertelenmesi için başvuruda bulunmalıdırlar.

Not 1: Dilekçe elden ya da mail yoluyla (sbf@erzincan.edu.tr) adresine imzalı bir şekilde teslim edilecektir.

Not 2: Mezuniyet geciktirme işlemi yapan öğrenciler staj bitiminde Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığına Mezuniyet İşlemlerinin başlatılması için başvuruda bulunmalıdırlar.

Yaz okulu, sağlık sorunları vb nedenlerle stajın iptal olması ya da staja gidememe durumunda Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığına staj iptal işlemleri için başvuruda bulunmalıdırlar.

Not 1: Dilekçe elden ya da mail yoluyla (sbf@erzincan.edu.tr) adresine imzalı bir şekilde teslim edilecektir.

Not 2: Mezuniyet geciktirme işlemi yapan öğrenciler staj iptali için başvuran öğrenciler Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığına Mezuniyet İşlemlerinin başlatılması için başvuruda bulunmalıdırlar.

Örnek Dilekçe ve Staj Belgeleri

Staj Sözleşmesi (5 Adet)

Staj Formu(5 Adet)

KVK Aydınlatma Metni (2 Adet)

Mezuniyet Erteleme Dilekçesi

Staj Sonrası Mezuniyet Başlatma Dilekçesi

Staj İptal Dilekçesi

Staj İptali Sonrası Mezuniyet Başlatma Dilekçesi

Staj Seferberliği Uygulama Yönergesi

Evraklar İçin aşağıdaki linkleri TIKLAYINIZ

Staj-İptal-Dilekcesi

Staj İptali Sonrası Mezuniyet-Başlatma-Dilekçesi

Mezuniyet-Erteleme-Dilekcesi

Mezuniyet-Başlatma-Dilekçesi

KVK Mevzuati Uyarinca Staj Sureci Ilgili Kisi Aydinlatma Metni

Staj-Sozlesmesi

Ek-1-Cumhurbaskanligi-Staj-Seferberligi-Staj-Formu (1)

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email