“Beyin Temelli Öğrenme: İyi Uygulama Örneği” konulu webinar düzenlendi.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Öğretim Elemanı Profesyonel Gelişimi Etkinlikleri kapsamında “Beyin Temelli Öğrenme: İyi Uygulama Örneği” konulu webinar Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından 28 Mart 2024 tarihinde çevrimiçi Zoom programı üzerinden gerçekleştirilmiştir. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Nadiye ÖZER’in moderatörlüğünde Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Serpil İNCE’nin konuşmacı olarak katıldığı programda öğrenen-öğreten etkileşimli ders planlama ve beyin temelli örnek uygulama yöntemleri fakültemizin Hemşirelik ile Beslenme ve Diyetetik Bölümleri öğretim elemanları ve öğrencilerin tartışmalar eşliğinde anlatılmıştır. Eğitime öğrenci gruplarının öğretim elemanlarıyla birlikte gruplar halinde girmesiyle 100’ü aşkın kişi katılmıştır. Eğitim sonunda Prof. Dr. Nadiye ÖZER sunumundan dolayı Doç. Dr. Serpil İNCE’ye teşekkür belgesini takdim etmiştir.