“Çalışanlar ile İletişim Neden Önemlidir ve Nasıl Olmalıdır?” eğitim etkinliği gerçekleştirildi.

Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında Topluma Eğitim proje alanı “Güçlü Kadın, Güçlü Toplum” projesi için Fakültemiz Hemşirelik Bölümü öğretim elemanlarından Proje Danışmanı Doç.Dr.Sevinç KÖSE TUNCER, Doç. Dr. Meryem FIRAT ve Proje Yürütücüsü öğrenciler Hasan YILMAZ, Zilan YEGİN önderliğinde Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Ali Cavit Çelebioğlu Sivil Havacılık Yüksekokulu, Havacılık Yönetimi Bölümü öğretim üyelerinden İletişim Uzmanı Dr.Öğr. Üyesi Fadime BADUR tarafından 3 Mayıs 2024 tarihinde Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası’na bağlı kadın “Çalışanlar ile İletişim Neden Önemlidir ve Nasıl Olmalıdır?” eğitim etkinliği gerçekleştirilmiştir. Girişimci kadınlar eğitimden memnuniyetlerini dile getirmiştir. Erzincan Girişimci Kadınlar Komitesi Başkanı Rüveyda TANOĞLU eğitimi veren Dr.Öğr. Üyesi Fadime BADUR ve yürütücü öğrencilere teşekkür etmiştir.