Erasmus Personel Hareketliliği-Hungarian University Of Agriculture And Life Sciences /Mate Institute Of Food Science And Technology

Avrupa Birliği Erasmus Programı kapsamında Fakültemiz Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Nazife YILMAZ Erasmus Personel Hareketliliği programını Macaristan’nın Budabeşte şehrinde bulunan Hungarian University of Agriculture and Life Sciences /MATE Institute Of Food Science And Technology Üniversitesinde tamamladı. Ziyaretinde hocamıza Department of Food Measurement and Process Control Bölümün tanıtımı yapılarak, laboratuvarlar gezdirildi. (Gıda Kimyası, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Duysal Analiz vs). Dr. Öğr. Üyesi Nazife YILMAZ, EBYU Beslenme ve Diyetetik Bölüm tanıtımı ve kendi çalışma alanı ile ilgili sunum yaptı.