Erasmus Personel Hareketliliği-Sapıenza Unıversıtà, Department Of Medıcıne, Food Scıence And Nutrıtıon

Avrupa Birliği Erasmus Programı kapsamında Fakültemiz Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Filiz YANGILAR Erasmus Personel Hareketliliği programını İtalya’nın Roma şehrinde bulunan Sapienza Üniversitesinde tamamladı. Prof. Donini’nin “Sağlık için gastronomi bilimlerinin yönetimi” yüksek lisans dersinde “Süt ürünlerinin kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri” konusunda bilgi paylaşımında bulundu. Ayrıca, laboratuvarlar ve bilimsel çalışmalar hakkında bilgi aktarımı yapılan Doç. Dr. Filiz YANGILAR Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ve akademik çalışmaları hakkında da bilgilendirme de bulunmuştur.