Halk Sağlığı Hemşireliği Dersi Uygulaması kapsamında Erzincan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne (AFAD) kurum ziyareti gerçekleştirildi.

Halk Sağlığı Hemşireliği Dersi Uygulaması kapsamında Fakültemiz Hemşirelik Bölümü öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Ebru BOZCU ve Öğr. Gör. Selen ÖZDEMİR tarafından Hemşirelik Bölümü 3. sınıf öğrencileriyle 30 Nisan 2024 tarihinde Erzincan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne (AFAD) kurum ziyareti yapılmıştır. Eğitim Biriminde çalışan personeller tarafından öğrencilere AFAD ekibinde yer alan personellerin çalışma esasları, afet öncesi hazırlık süreci ve afet esnasında müdahalede kullanılan ekipmanlar hakkında bilgi verilmiştir. Ayrıca öğrenciler AFAD Gönüllülüğüne davet edilmiştir. Ziyaret sonunda Öğr. Gör. Ebru BOZCU ve Öğr. Gör. Selen ÖZDEMİR Erzincan İl Afet ve Acil Durum Müdürü Cengiz ÇAVUŞ ve destek olan AFAD personellerine teşekkür etmiştir.