Hemşireliği Güçlendirme Proje Ekibi Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ufuk KUYRUKLUYILDIZ’ ı ziyaret etti. Ziyarette Hemşireliği Güçlendirme proje grubunun planladığı “Yeni Mezun Güçlendirme Söyleşileri” kapsamında 2 Mayıs 2024 tarihinde Dokuz Eylül Üniversitesinden konuşmacı olarak Orhan OCAK’ın katılacağı @nurseturkey “Hemşirelikte Kariyer ve Sosyal Medya” konulu söyleşiye yakın zamanda atanan yeni mezun hemşireler ve diğer meslektaşlar davet edildi. Proje Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Serap SÖKMEN ve Proje Yürütücüsü öğrenciler Elif YILDIZ, Hilal YILDIZ, Mervenur YALÇIN, İrem UZUN, Meltem ABUL, Esma TAŞKIN, Buğra AYKULU, Civan PAKSOY’un hazır bulunduğu verimli geçen görüşmede iyi dileklerde bulunuldu.