“Hemşirelikte Kariyer ve Sosyal Medya” konulu söyleşi kapsamında Mengücek Gazi Eğim Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nurcan KEÇECİ’ye ziyaret gerçekleştirildi.

Hemşireliği Güçlendirme Proje Ekibi Erzincan Binali Yıldırım Ünversitesi Mengücek Gazi Eğim Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nurcan KEÇECİ’ yi ziyaret etti. Ziyarette
Hemşireliği Güçlendirme proje grubunun planladığı “Yeni Mezun Güçlendirme Söyleşileri” kapsamında 2 Mayıs 2024 tarihinde Dokuz Eylül Üniversitesinden konuşmacı olarak Orhan OCAK’ın katılacağı @nurseturkey “Hemşirelikte Kariyer ve Sosyal Medya” konulu söyleşiye Bakım Hizmetleri Müdürü ve yakın zamanda atanan yeni mezun hemşireler ve diğer meslektaşlar davet edildi. Proje Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Serap SÖKMEN ve Proje Yürütücüsü öğrenciler Elif YILDIZ, Hilal YILDIZ, Mervenur YALÇIN, İrem UZUN, Meltem ABUL, Esma TAŞKIN, Buğra AYKULU, Civan PAKSOY’un hazır bulunduğu verimli geçen görüşmede iyi dileklerde bulunuldu.