“Hemşirelikte Kariyer ve Sosyal Medya Yönetimi” başlıklı söyleyişi gerçekleştirildi.

Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Hemşireliği Güçlendirme proje alanında “Eyvah Mezun Oluyorum” ve “Eyvah Mezun Oldum” projeleri için Fakültemiz Hemşirelik Bölümü öğretim elemanlarından Proje Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Serap SÖKMEN ve Proje Yürütücüsü öğrenciler Elif YILDIZ, Hilal YILDIZ, Mervenur YALÇIN, İrem UZUN, Meltem ABUL, Esma TAŞKIN, Buğra AYKULU, Civan PAKSOY önderliğinde 2 Mayıs 2024 tarihinde Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinden Hemşire Orhan OCAK’ın konuşmacı olarak katıldığı “Hemşirelikte Kariyer ve Sosyal Medya Yönetimi” başlıklı söyleyişi gerçekleştirilmiştir. Etkinliğe 400 kişinin üzerinde katılım sağlanmıştır. Etkinlik sonunda Dekanımız Prof. Dr. Nadiye ÖZER tarafından Orhan OCAK’ a Plaket ve Teşekkür belgesi takdim edilmiştir.