TEKNİK GEZİ

Fakültemiz Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Toplu Beslenme Sistemleri Anabilim Dalı 04/11/2022 tarihinde Doç. Dr. Filiz YANGILAR, Dr. Öğr. Üyesi Nazife YILMAZ ile Arş. Gör. Mihrican KAÇAR’ın ve Beslenme ve Diyetetik Bölümü 4. Sınıf öğrencilerinin katılımıyla 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Bilimsel, Sosyal ve Toplumsal Katkı Etkinlikleri kapsamında Teknik gezi düzenlemiştir. Etkinlikte Et ve Süt Kurumu Erzincan Kombina Müdürlüğü, Erzincan Tavuk Kombinası ve Tunay Gıda’nın üretim faaliyetleri öğrencilere tanıtıldı. Tunay Gıda personeli Şerafettin YAZICI tarafından öğrencilere meyve suyu, meyve suyu konsantresi, meyve püresi üretimi, depolanması, ambalajlanması ve gıda atıklarının yönetimi hakkında bilgilendirme yapıldı. Kurumun gıda mühendisleri tarafından AR-GE laboratuvarı tanıtıldı. Et ve Süt Kurumu Erzincan Kombina Müdürlüğü, Erzincan Tavuk Kombinası kurumunda görev yapan Kombina Müdür Yrd. V. Elif GÜLER öncülüğünde veteriner hekimler tarafından kanatlı hayvan kesimi, tavuk eti üretimi ve depolanması konusunda bilgilendirme yapıldı.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email