Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Proje Final Sergisi Düzenlendi.

Fakültemiz Hemşirelik Bölümü 4. Sınıf Öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında yürüttükleri projeleri sergilediler. Topluma Eğitim, Akranımdan Öğreniyorum, Çevre Bilinci, Sosyal Sorumluluk – Çağın Gereksinimleri, Değerler, Hemşireliği Görünür Kılma ve Hemşireliği Güçlendirme alanlarında yürütülen toplam 21 projenin sergilendiği Proje final sergisine Rektörümüz Prof. Dr. Akın LEVENT, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çağrı ÇIRAK, proje paydaşları, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Rektör Levent stantlarda proje yürütücüsü öğrencilere sorular sorarak projeleri ile ilgili bilgi aldı ve öğrencilerden proje kültürünü mezuniyet sonrasında da sürdürmelerini isteyerek kutladı. Proje stantları ziyareti sonrası Bahar Şenlikleri Kapsamında Voleybol Müsabakasında üçüncü olan Fakültemiz öğrencilerine madalyalarını sundu.