Topluma Hizmet Uygulaması dersi kapsamında Akranımdan Öğreniyorum proje alanında “Akran Eli ile Şiddete Hayır” projesi için Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet KAVUKCU ve Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Alpaslan AKPINAR ile Dr. Öğr. Üyesi Ayla BİRİNCİ’yi ziyaret

Topluma Hizmet Uygulaması dersi kapsamında Akranımdan Öğreniyorum proje alanında “Akran Eli ile Şiddete Hayır” projesi için Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nadiye ÖZER Proje Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Necla KASIMOĞLU ve proje yürtücüsü öğrenciler Seval ŞİBİL, Melih Mehmet DABANLIOĞLU ve Mihrac POLAT proje paydaşı Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet KAVUKCU ve Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Alpaslan AKPINAR ile Dr. Öğr. Üyesi Ayla BİRİNCİ’yi ziyaret ederek proje hakkında fikir alış verişinde bulundular. Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nadiye ÖZER işbirlikçi yaklaşımları için Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet KAVUKCU’ya teşekkür etti.