Topluma Hizmet Uygulaması dersi kapsamında Topluma Eğitim proje alanında “Sağlıklı Kadın Sağlıklı Gelecek” projesi için Erzincan İl Müftüsü Muharrem GÜL’ü ziyaret

Topluma Hizmet Uygulaması dersi kapsamında Topluma Eğitim proje alanında “ Sağlıklı Kadın Sağlıklı Gelecek” projesi için Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nadiye ÖZER Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Meryem FIRAT Proje Danışmanı Doç. Dr. Sevinç KÖSE TUNCER ve proje yürtücüsü öğrenciler Yıldız ŞIK, Ceylan KILIÇ, İlknur GİRİŞEN ve Dilan DEMİRHAN proje paydaşı Erzincan İl Müftüsü Muharrem GÜL’ü ziyaret ederek proje hakkında fikir alış verişinde bulundular. Ziyarette Erzincan Müftüsü Muharrem GÜL öğretim elemanları ve öğrencilere kitap hediye etti. Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nadiye ÖZER işbirlikçi yaklaşımları için Erzincan İl Müftüsü Muharrem GÜL’e teşekkür etti.