2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Erzincan Kültür Eğitim Vakfı “Akademik Bilim Ödülleri” belli oldu.

Üniversitemizde 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreninde, Yükseköğretim Kalite Kurulu Kurumsal Akreditasyon programı kapsamında Kalite Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan ve senato kararı ile yürürlüğe giren Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Kalite Ödülleri Yönergesi uyarınca çeşitli dallarda verilen ödüllerde birim öz değerlendirme raporuna göre belirlenen “Akademik Birim Kalite Çalışmaları Performans Ödülü” ve Hemşirelik Bölümüne “Akreditasyon Ödülü” ile ayrıca Hemşirelik… Okumaya devam et Fakültemize “Akademik Birim Kalite Çalışmaları Performans Ödülü”, Hemşirelik Bölümüne “ Akreditasyon Ödülü”, “ Akademik Bilim Ödülü” ve “Kalite Elçisi Ödülü” verildi.

Teknoloji Bağımlılığı ve Bilişim Etiği dersi telafi programı

Dr. Öğr. Üyesi Önder YILDIRIM 26-28/10/2023 tarihleri arasında izinli/görevli olduğundan dolayı belirtilen tarihlerde yürütemediği derslerin telafi programı aşağıdaki tabloda belirtilmiştir. Telafi Yapılacak Dersler Telafi yapılacak hafta ve saat Teknoloji Bağımlılığı ve Bilişim Etiği (2) 04/11/2023  08:00-10:00 Teknoloji Bağımlılığı ve Bilişim Etiği (1) 04/11/2023  10:00-12:00