Fakültemize “Akademik Birim Kalite Çalışmaları Performans Ödülü”, Hemşirelik Bölümüne “ Akreditasyon Ödülü”, “ Akademik Bilim Ödülü” ve “Kalite Elçisi Ödülü” verildi.

Üniversitemizde 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreninde, Yükseköğretim Kalite Kurulu Kurumsal Akreditasyon programı kapsamında Kalite Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan ve senato kararı ile yürürlüğe giren Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Kalite Ödülleri Yönergesi uyarınca çeşitli dallarda verilen ödüllerde birim öz değerlendirme raporuna göre belirlenen “Akademik Birim Kalite Çalışmaları Performans Ödülü” ve Hemşirelik Bölümüne “Akreditasyon Ödülü” ile ayrıca Hemşirelik Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Zeynep Yıldırım’a kalite elçisi ödülü verildi. Programda Erzincan Kültür Eğitim Vakfı Tarafından verilen “Akademik Bilim Sanat Spor Ödülleri” kapsamında akademik bilimsel yayınları ile 2. lik ödülüne Hemşirelik Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Papatya KARAKURT layık görüldü.